8. syyskuuta 2013

Kaukosäädin-elämää.

Syksyn pimenevät illat on meillä otettu vastaan valjastamalla vanhoja lampunjalkoja uusiin varjostimiin. Samalla niitä on kytketty kolmen valaisimen sarjoissa kaukosäätimillä toimiviksi. Ei sillä, ettäkö kaukosäädinten kapulat olisivat mieleen, vaan pienemmän pahan taktiikalla. Rumat sähköjohdot saatiin näin siististi piiloon, osa jopa teippailtiin kalusteiden selustaan kiinni.


Käteväähän kaukosäädin-elämä tietysti on, vaikka sen tuomaan helppouteen tottuminen välillä mietityttää.

 

Ei tarvitse ajatella kuin omaa päivittäistä kotimatkaa ja huomaa kuinka monen tekemisen edessä yksinkertaisesti laiskistuu. Parkkipaikalla auton keskuslukitus toimii nappia painamalla, klik. Pihaportti avautuu yhdellä painalluksella ja samalla ohjaimella hoituu autotallin ovi, klik. Ajatella, jos molempia joutuisi kurjalla säällä ulkona säätämään! Kotona tunnelmavalot napsahtavat nyt kertaheitolla päälle. Kahvinkeitin rouhii hipauksesta erikoiskahvin, jonka seurassa kelpaa heittäytyä nojatuoliin katsastamaan päivän uutistarjontaa telkkarista, klik.

2 kommenttia:

  1. Todella kauniita kuvia, ihanasta kodistanne....:)

    VastaaPoista
  2. Apua, jos meidän lamput toimisivat kaukosäätimellä en varmasti enää ikinä nostaisi peffaani sohvannurkasta :-D Mutta oi kun näppärää! Ja kauniit kuvat :-)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...