4. joulukuuta 2013

Pienet lahjavinkit, osa 1.

Syötävän hyviä paketteja on joulun alla kiva antaa, vaikkei lahjoja niin laitettaisikaan. Pieniä kiitoksia kuluneesta vuodesta. Sellaisia, jotka voi poimia viemisiksi mukaan, sujauttaa kolleegan pöydälle vuoden viimeisenä työpäivänä tai antaa lapsille matkaan kaverikylään mennessä.


Konvehtirasia on kiva ja perinteinen lahja, mutta ongelma on siinä, että ne suklaat tulee myös aina syötyä! Vähempikin riittäisi. Pieni kuusikulmainen paketti kätkee suklaapuodista ajatuksella valitun herkun, jolla saa mielen makeaksi.


Rasian salaisuus on siinä, että se avautuu rusetin nauhoista vetämällä. Sen kasaamiseen ei siis tarvita muuta kuin nauhanpätkä. Kaavoja kauniisiin pakkauksiin löytyy paljon netistä, oheiseen esimerkiksi täältä.


Lahjaliput elokuviin ovat olleet aina mieleisiä. Kirjekuoren kaveriksi voi paketoida pahviset popparirasiat ja sopivan annoksen jyviä, jotta lahjan tunnelmaan pääsee heti kiinni.


Kun ystävien kanssa istutaan iltaa, ovat leivonnaiset – makeat ja suolaiset – mukavaa viemistä. Ne voi paketoida kestävään uusiokäyttöiseen lounaspussiin, jossa on lämpöä pitävä sisus ja pieni magneetti sulkemista varten. Helppo ommella myös itse!

8 kommenttia:

 1. Olen uusi lukija - aivan ihana blogi! Ja kuinka kaunis koti teillä onkaan. Olen lueskellut vanhat postaukset läpi ja napannut ideoita omaan kotiin. Nämä joulupussukatkin ovat hauskoja.

  Jatkoa odotellessa :-)

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä taito keksiä kaikkea kivaa askarteluun ja tuunaamiseen! :) Tuo valosarjan tuunaaminenkin on kiva juttu! Tykkään niistä tehdä esim lasten juhliin kivoja koristeita mutta tuo annoskahvi kippojen käyttö oli ihan uusi idea mulle! Olet tehnyt paljon kransseja, olisiko sulla hyvää ideaa sellaisen tekemiselle? Jouluksi nimittäin... Terkuin Sanna

  VastaaPoista
 3. Olipa hyvä ajoitus lukea tämä postaus kun juuri pohdin mielenkiintoista paketointia kaverien lahjoihin! Kiitos näistä vinkeistä! <3

  VastaaPoista
 4. I’m impressed, I have to say. Hardly ever do I encounter a blog that’s both educative and entertaining. Your idea is outstanding; the problem is something that not sufficient people are speaking intelligently about... UBA teller recruitment 

  VastaaPoista
 5. NEW ERA OF INDUSTRIAL 3D PRINTING:

  The Uniz Slash 2 - 3D Printer is equipped with the latest features, improvements, and accessories, the SLASH 2 delivers a 3D printing experience that is faster, more precise, and more reliable than any other device of its class.

  That’s why the Slash 2 3D printer is that the perfect solution for both professional users and makers.

  APPLICATIONS:
  Dentistry
  Jewellery
  Garage

  Check for more info:
  uniz slash

  VastaaPoista
 6. Hello , what entice you to post an article. This article was extremely interesting, especially since I was searching for thoughts on this subject last Thursday.
  TY, nice post! This was the stuff I had to have.
  I just added this feed to my favorites. I like reading your posts. Thank you!
  pm 0.1 filter
  hydrogen water machine amazon
  ionic air purifier reviews consumer reports

  VastaaPoista
 7. WHAT A WONDERFUL POST, YOU HAVE POINTED OUT SOME EXCELLENT POINTS, I AS WELL BELIEVE THIS IS A SUPERB WEBSITE. I HAVE PLANNED TO VISIT IT AGAIN AND AGAIN.
  고스톱

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...