25. elokuuta 2011

Mikä päivä!

Aamusella haettiin työmatkalaista kentältä kotiin, tehtiin lounas ja vietiin poikaa parturiin. Siestan jälkeen kuskattiin tytärtä passikuvaan, autoa huoltoon ja hankittiin viimeisetkin koulutarvikkeet. Välillä maalattiin olohuoneen pöytälevyä, joka hiottuna on jo odottanut maaliaan. Helppo työstö, mutta maalaus ei ottanut onnistuakseen – ei ensimmäisellä eikä viidennellä yrityksellä. Oli tuskaisen kuuma, sävy ei miellyttänyt ja maalikin tahtoi kuivua käsiin näillä helteillä. Antaa olla nyt näin! Lohduksi uusia sisustuslehtiä ja lasi viiniä.

3 kommenttia:

 1. Kiireiseltä kuullostaa päiväsi...☺

  Kauniilta pöydän väri kuvassa näyttää.

  VastaaPoista
 2. Moikka! Komppaan edellistä, tuo on ihan kiva harmaan sävy! Hieman sinertävä, mutta sopii mielestäni erinomaisesti tuohon muuhun sisustukseen. On sellainen raikas sävy.

  Vai on teillä helteet siellä Ranskassa... Noh, viikonloppuna ennusteen mukaan myös Suomessa, joten ei muuta kuin nauttimaan auringosta!

  Ihanaa viikonloppua toivottelee New England Rose blogista Valkeat Unelmat

  VastaaPoista
 3. Irmastiina: Lomalla kiire aina korostuu ja tulee sellainen tunne, että eihän näiden päivien näin kuuluisi mennä :)

  New England Rose: Kiitos!
  Uusi päivä sai jo katselemaan pöydän väriä toisella silmällä. Se ei tuntunut enää niin epäonnistuneelta. Ehkä suurin syy olikin siinä, että mielikuvissa pinnasta piti tulla eläväinen ja kevyesti sävyttynyt, mutta tulikin tuhdisti umpeenmaalattu.

  ... no, ehkäpä arkikäyttö tuo sitä elävyyttä pintaan :)

  Lämmintä viikonloppua myös sinne! Päivitykset olen aina kurkistellut blogistasi :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...