9. joulukuuta 2012

Paketti pohjoisesta.

Lounastauolla perjantaina lumitöitä tehdessä toimitti postinkantaja pakettia pohjoisesta. Joululahja kotiväeltä! Suklaata, lukemista, elokuvia ja mieleiset Finlaysonin pussilakanat. Nyt on uutukaiset petivaatteet vaihdettu ja aamut venytelty pitkän kaavan mukaan. Kyllä on kelvannut!


Taisipa samalla olla viimeinen kiireetön viikonloppu hetkeen. Joulun alla on niin vaikea hyväksyä sitä, ettei kaikkea tarvitse tehdä, mitä haluaisi...

 

8 kommenttia:

 1. kauniit petivaatteet!
  Ja nuo sydänkynttilät ovat ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina :)
   Kynttilöissä on tämän vuoristoalueen perinteisiä teemoja - kauriita ja Alppikukkia.

   Poista
 2. Ihanat petivaatteet :) Ja olet oikeassa, jostain on luovuttava, jotta saisi edes vähän olla rauhassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kelli :)

   Aivan, luopumisen tärkeys! Monestihan kiireen hallintaan tarjotaan tekemättömien töiden listaamista ja aikatauluttamista. Vaan jos pitäisi mielessä listaa niistä jutuista, joita ilmankin joulu hoituu tyylikkäästi ja rennosti :)

   Poista
 3. Ompa ne kauniit... ja tuo kynttiläkin niin ihana

  VastaaPoista
 4. Tässä juuri pohdin tuota kaikkea, mitä haluaisinkaan tehdä jouluksi ja kiirettä ja väsymystä, huonoa omaatuntoa tekemättömistä töistä jne. Meidän kuopus, 19 v., totesi viikonloppuna, ettei tykkää joulunvalmisteluista. Kysyin miksi ja vastaus ei ollut mukavaa kuultavaa... Hänen mielestään me vanhemmat ollaan aina niin kireitä, kun kiireellä yritetään väkisin ehtiä tekemään kaikkea, muka pakollista! Tänä vuonna yritän tosissani olla rennompi ja nauttia jouluvalmisteluista ilman stressiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusi ei kasva ovenpieleen, postimerkit lennähdä kortteihin, talviruoka lintulaudalle, lahjat kääreisiin, laatikot uuniin jne. Jokuhan ne aina ahertaa :)

   Luin jostakin, että joulukiire on "hyvää kiirettä" kunhan hymy pysyy kasvoilla :)

   Rentoa joulunodotusta!

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...