27. heinäkuuta 2013

Poimintoja kesän työlistalta, osa 2.

Uima-altaan avaaminen tuntui tänä kesänä erityisen työläältä – pestävää oli paljon ja lika tiukassa. Selväähän se on, että sään armoilla kesät talvet oleva allas ei vanhetessaan ainakaan parane. Allasliike huolsi suodattimet ja vaihtoi kvartsihiekan. Pohjan imurointi tehtiin itse.


Puhdas allas on ilo silmälle ja sen myötä unohtuvat huoltamiseen käytetyt työtunnitkin. Vesi on hellepäivien myötä nyt 27 °C.


Kesän tehtävälistalta löytyi myös nurmikon kulmauksen betonointi niin, että kaatokin toimii. Kunhan valu kuivuu, alue päällystetään mäntykuorikkeella. Alunperin paikalla kasvoi ruusupensaita, joiden todettiin hankaloittavan suurempien autojen kääntymistä pihassa. Erävoitto autoilulle siispä tämä ratkaisu!

 

7 kommenttia:

 1. Kyllä teillä on upea koti ja pihamaa!

  VastaaPoista
 2. Aina vain jaksan ihailla tätä teidän kotia ja mahtavaa puutarhaa. Vaikka naapurit ovat lähellä, olette onnistuneet loistavasti luomaan yksityisyyden pihapiiriinne. Kiitos kun jaat elämäänne kanssamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kannustuksesta!
   Vaikka pihanhoito välillä melkoiselta työleiriltä tuntuukin, on se lopulta niin palkitsevaa :)

   Poista
 3. On teillä kaunista! Uima-altaan turkoosi väri yhdistettynä valkoiseen ja harmaaseen...aah!

  VastaaPoista
 4. Kaunista on! :) Saako kysyä että mistä olette hankkineet valkoiset tuolit puutarhaan? Ovat näppärän kokoiset! :) -Sanna-

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...