1. elokuuta 2013

Kurkistus ranskalaiseen kotiin.

Viime marraskuussa blogissa vierailtiin naapurikylässä sijaitsevassa tunnelmallisessa kodissa. Nyt kurkistetaan sisään parin korttelin päässä olevaan ranskalaiseen kotiin. Talo on paikalliseen tyyliin perinteinen ja rakennettu 70-luvulla. Muuta tietoa ei juurikaan ole kertoa, sillä talo ei ole entuudestaan tuttu.

 

Eteisessä huomio kiinnittyy maalattuun betonilattiaan sekä sisäseinien rosoiseen rappaukseen. Sisääntulo ja keittiö ovat muutaman askelman olohuonetta korkeammalla. Alunperin tummat kattopalkit on maalattu valkoisiksi.

 

Kameran kanssa vierailemisen syy löytyy yläkerran huoneista – tarkemmin niiden säilytysratkaisuista. Tarkoituksena oli poimia ideoita kiinteiden kaappien tekemiseen ja madaltuvan huonekorkeuden hyötykäyttöön. Tässä talossa kaikkien makuuhuoneiden kaapit on maalattu eri väreillä, mikä sekin tuntui hauskalta ajatukselta.

8 kommenttia:

 1. Onpa kauniita yksityiskohtia. Tyylikästä! Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Mie rakastuin ikkunaluukkuihin! Heti!
  Jollei mulla olis kulmaikkunoita, olis mulla luukut....just tuollaiset :)

  VastaaPoista
 3. Upea rustiikkinen tunnelma, vaikka ei niin vanhasta talosta olekaan kyse. Tuo kaapisto on ihana :-)
  Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Minunkin silmäni iskeytyivät heti tuohon kaapistoon ja jykeviin kattoparruihin... upeaa!

  VastaaPoista
 5. Ikkunaluukut ovat romanttiset. Olen aina ihaillut niitä kuvissa. Kaapistot ovat tosi hienot. Tavalliset komerot ovat niin arkiset.Rosoinen seinä on mielenkiintoinen. Sitä haluaisi heti koskettaa. Uteliaisuus heräsi, mitä muuta ihanaa kodista löytyy. Olen varma,että on nähty vasta vähän. Kiitos!
  Irma

  VastaaPoista
 6. Haaveilen itsekkin asentavani tuollaiset ikkunaluukut,mutta vuokrakämppään no can do..suojaisi niin hyvin oikeastikkin tuolta paahteelta...nyt vaan jatketaan haaveilua!!kaunis koti kyllä jollakulla!!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...