7. marraskuuta 2013

Provencelainen tyyny.

Puuvillainen keittiöpyyhe muuttui tyynynpäälliseksi, jonka sisään sujahti kesän kyllästyttämä sisustustyyny. Tuubiksi ommellun kankaan molempiin päihin kiinnitettiin niin pitkät nauhat, että ne sai solmittua koko sivustan peittäväksi rusetiksi.


Käsitöitä – suunnitteluvaiheessa olevia ja keskeneräisiä – lojui meillä aina siellä täällä, kunnes niille varattiin suuri säkkikankainen (sisältä muovitettu) kassi. Se on oikeammin polttopuiden kantoon tarkoitettu, mutta toimii näinkin. Ja on nätimpi nurkissa kuin ikealainen vastaava.


Kasa purkulautaa odottaa autotallin edustalla työstäjäänsä. Niistä oli portaikon alle kasattu hillokellarina toiminut hyllykkö, joka sai nyt eristystöiden vuoksi purkutuomion. Muutama lauta siirtyi maalauksen kautta kenkähyllyksi vanhimman tyttären uuteen komeroon, mutta lopuille on jatkokäyttö vielä mietinnässä (jollei se ole saunan pesä). 

11 kommenttia:

  1. Kaunis tyyny. Oikein ihana koko blogi, tulin lukijaksi! :)

    VastaaPoista
  2. Rouhea ja kaunis tyyny. Ihailin myös antiikkituoliasi. Minulla on lähes vastaavanlaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Tuoli on tuliainen kierrätyskeskuksesta. Harmi, että on ainokainen.

      Poista
  3. Ihana tyyny! Ja eihän noita lautoja voi polttopuiksi uhrata! Kyllä sitä aina jotain keksii ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, K :)
      Niinhän siinä kävi, että hirvittävä inspiraation puuska iski ja laudat ruuvailtiin suureksi laatikoksi. Lopuista saa vielä toisen pienemmänkin.

      Poista
  4. Todella kaunis tyyny ja hyvä idea kaikenkaikkiaan :)

    VastaaPoista
  5. Näin haastattelusi jossakin sisustuslehdessä ja sieltä nappasin blogisi osoitteen. Kerrassaan ihana ja upea! Teillä on todella kaunis koti ja mistä ihmeestä keksit kaikki hauskat ideat. Olen nyt kahlannut vanhoja julkaisuja ja nyt odottelen uusia :-)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...